Verhuur

Ben je er nog niet uit welke doek of drager je wil aanschaffen? Je kunt bij ons ook doeken en dragers huren. De kosten hiervan zijn €7,50,- per gehuurd artikel per week + borg (€50 – €100 voor een doek en €100 – €150 voor een drager) + eventuele verzendkosten.

De volgende doeken en dragers kunnen worden gehuurd:

–  geweven doek van Hoppediz – maat 6
–  geweven doek van Little Frog – maat 7
–  geweven doek van Keppeke, Cats in space, Lamino, Cubes of Bollekes – maat 6
–  geweven doek van een ander merk (Emeibaby, Ellevill, Kokadi, Girasol, Didymos, Storchenwiege), in maat 3, 4 of 6 (de borg kan per doek verschillen)
– ringsling van Hoppediz, Emeibaby, Storchenwiege, Girasol
– rekbare doeken (verschillende merken)

– Bondolino
– Emeibaby Baby
– Emeibaby Toddler
– Ergobaby Adapt
– Ergobaby Standaard
– Ergobaby 360
– Ergobaby
– Hop-Tye
– Isara Baby
– Marsupi
– Manduca
– Rose & Rebellion Kleuterdrager/ Preschool
– Ruckeli
– Storchenwiege
– Tula Baby
– Tula Free to Grow
– Tula Toddler

We breiden onze stash regelmatig uit met nieuwe dragers en doeken!

Nog een paar spelregels:

  • Je huurt de drager of doek in principe voor twee weken. Mocht je de drager of doek langer willen huren, dan is dat – in overleg- mogelijk.
  • Instructie voor het gebruik van een doek of drager is niet in de huurprijs inbegrepen. Voor het leren knopen van een doek kun je een knoopconsult boeken – zie Consulten en workshops. Voor een korte instructie voor het gebruik van een drager rekenen we €7,50 per kwartier.
  • Alle verzendkosten zijn voor de huurder. Wij verzenden altijd aangetekend – en dus verzekerd – en verwachten dat ook van onze huurders.
  • De borg wordt van tevoren betaald. Na retournering van het gehuurde artikel verrekenen we het huurbedrag en de verzendkosten met de borg en maken we het resterende bedrag over.
  • De huurder is verantwoordelijk voor het gehuurde artikel. Indien het artikel is beschadigd of niet wordt geretourneerd, komt de borg te vervallen.
  • Wij roken zelf niet en stellen het dan ook op prijs als onze dragers en doeken niet worden gebruikt en worden opgeborgen in ruimtes waar wordt gerookt.
  • Zorg ervoor dat huisdieren niet op de doek of drager kunnen liggen en houd ze het liefst helemaal buiten hun bereik. Wij hebben zelf wel huisdieren maar zij komen niet in de buurt van onze doeken en dragers.
  • Mocht een doek of drager vies zijn geworden, neem dan even contact met ons op. Wij wassen onze spullen liever zelf, dus gooi ze nooit zomaar in de wasmachine!